Home

Promotie

Voor webhosting/domeinnamen en e-mail instellingen: info@miximedia.nl 
of bel: +31(0)614789518

U wilt een (nieuwe) website voor uw bedrijf, dienst of product. En daarvoor zoekt u een partner waar u op kunt bouwen en die u kunt vertrouwen. Niet een partner met elke keer verborgen kosten en zeker niet één die zich niet aan de afspraken houdt. Laten we ons even voorstellen...

 

 

 

CFI staat voor Creatief - Functioneel - Internet en wij doen waar we goed in zijn: bedenken, bouwen en beheren van websites. Doordacht en gericht op resultaat. Onze projectmatige aanpak onderscheidt zich door transparantie, snelheid en nakomen van afspraken. Wij maken wat we hebben afgesproken, binnen de tijd en voor de prijs die overeengekomen is. Dat scheelt tijd èn geld.

In 2015 is het bedrijf opgesplitst in een Nederlandse en een Belgische tak. De Nederlandse tak, Mixi Media, is gevestigd in Wijlre (Limburg). CFI web media is een interactief marketing communicatie en design bureau gevestigd in Lanaken.

CFI web media voorziet in advies en consult bij de aanpak van projecten voor de ontwikkeling van digitale projecten met specialistische kennis van media met een hoog interactief gehalte én heeft ervaring met traditionele vormen van reclame.

In deze dynamische omgeving helpt CFI web media bedrijven klanten te vinden en ze te behouden, omzet te vergroten of kosten te besparen. CFI web media   is gespecialiseerd om met oog voor detail, en vooral in samenspraak met u als opdrachtgever een passende uitstraling te bieden die past bij u, uw bedrijf of organisatie

CFI web media staat al jaren garant voor een zorgeloze realisatie van websites. Vanaf het prille idee tot de finale uitvoering, inclusief de ontwikkeling van uw logo en huisstijl. We werken betrokken, gedreven en met aandacht voor uw budget. In een functionele stijl en met oog voor detail: doordacht, kostenbewust en resultaatgericht. Vooral dit laatste!

Wij bieden een compleet pakket, van idee tot webhosting, van onderhoud tot helpdesk, van zoekmachine-optimalisatie tot instructietraining.

Elegant webdesign verdient een kwalitatieve plaats op het internet. CFIweb media verzorgt hosting en domeinnamen aan een correcte prijs. Zonder toegevingen te doen aan kwaliteit en service.

 Met een transparante en klantvriendelijke aanpak voorzien wij ondernemingen en instellingen van krachtige CMS gestuurde websites en databases, e-shops en gespecialiseerde IT toepassingen op maat. Wij bouwen strakke, gebruiksvriendelijke websites met ingebouwde update-mogelijkheden.

CFI web media staat voor elegant webdesign, met focus op bruikbaarheid en zoekmachine optimalisatie. Onze technieken verlagen uw kosten en leveren een website die scoort.

 

   Algemene voorwaarden